Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ=ΣΥΓΑΠΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΣΥΓΑΠΑ συνεχίζει την προσπάθεια παραγωγής πολιτισμού που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σχέσεις ανδρών-γυναικών, την παιδεία και την εκπαίδευση.

Την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008, στις 7μμ, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο γραφείο Αθηνών (Αιόλου 102, τηλ 2106411977) της κυρίας Λιάνας καλιέρου, γνωστής συγγραφέως από τη Νέα Υόρκη η οποία στηρίζει τα θέματά μας και θα συζητήσει με μέλη του Συλλόγου, επιστήμονες και άλλους καλλιτέχνες που θα παραβρεθούν για την πολιτιστική αυτή εκδήλωση. Θα παρευρίσκονται οι: Φάνης Μεζίνης-τραγουδιστής, Αίας Μανθόπουλος-ηθοποιός, Νίκος Μαιντάς-μουσικός, Νεκτάριος Μπήτρου-συνθέτης, Νίκος Χριστοφόρου-σκηνοθέτης και άλλοι.

Υπενθυμίζουμε οτι το ΑΛΤΕΡ στην εκπομπή του Ακη παυλόπουλου και προς τιμή του τραγουδιστή Ζαφείρη Μελά, ο ΣΥΓΑΠΑ είχε επιδώσει αναμνηστικές και τιμητικές πλακέτες.

Επίσης σε άλλη εκδήλωση λόγου, στη Θεσσαλονίκη, απήγγειλαν οι: Ελίνα μαρμαρίδου-ποιήτρια, Δημήτρης Κύρου-πρόεδρος εταιρίας λογοτεχνών, Πασχάλης Χριστοδούλου-φιλόσοφος δρ.

Οργανώνεται μουσικο-θεατρική εκδήλωση υπέρ των αδυνάτων διαζευγμένων πατεράδων, ιδρύεται το σπίτι του πατέρα στην Αθήνα. Επίσης, στο φεστιβάλ μικρού μήκους θα προβληθεί ταινία σχετική.

ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: