Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

ΠΡΩΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟ FACEBOOK


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από τις ενδο-οικογενειακές υποθέσεις που βγαίνουν στην επικαιρότητα όπως αυτοκτονίες πατεράδων, απαγωγές παιδιών διαζυγίων, κακοποιήσεις μεταξύ των ενηλίκων και παιδοκτονίες από μητέρες και από πατέρες, είναι επιτακτικό, η Πολιτεία να λάβει τα μέτρα της με κοινωνικές υπηρεσίες, με ψυχολόγους, με οικογενειακούς δικαστές, με εκπαίδευση γονέων, με πρόληψη των ψυχικών νοσημάτων από τα οποία πάσχει το 30% του πληθυσμού κατά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Στο ένα εκατομμύριο διαζύγια, δίνουν αβλεπτί την επιμέλεια σε ψυχικά ασθενείς, δηλαδή 300.000 παιδιά σήμερα, στην Ελλάδα είναι υπό την επήροια-επιμέλεια ψυχοπαθούς γονέα. Τότε, ο άλλος αδικημένος αντιδρά επίσης αψυχολόγητα για να μη χάσει το παιδί του. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να παύσουν.
Βοηθήστε μας να διαδώσουμε τις μελέτες μας τόσο επάνω στα παραπάνω θέματα όσο και επάνω στα διαζύγια, στις σχέσεις ενηλίκων, παιδιών και σε θέματα γονεικής ισότητας που πηγάζουν από το νομικό μας πλαίσιο που βρίσκεται ακόμα σε μεσαιωνική μορφή.

Στην ιστορία της ανθρωπότητας, τα κινήματα κατάφεραν να ανατρέψουν πολιτικές όταν πήραν πολιτική μορφή:
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το κίνημα των μαύρων-νέγρων κατάφερε να έχει και μαύρο Πρόεδρο.
Το κίνημα για τα δικαιώματα των γυναικών, έφερε στο πολιτικό προσκήνιο ακόμα και γυναίκες Προέδρους-Πρωθυπουργούς κτλ όπως στην Αγγλία.
Το κίνημα των οικολόγων κατάφερε πολλά στην πολιτική επικαιρότητα.
Το κίνημα των ομοφυλόφιλων έφερε ακόμα και Δημάρχους.
Το δικό μας ανδρικό κίνημα έχει μέλλον και θα φέρει την άνοιξη στο πολιτικό προσκήνιο για την γονεική ισότητα.

PARTY GLOBAL OF FATHER'S RIGHTS
H NEA ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ:
http://www.facebook.com/group.php?gid=112342372794

Δεν υπάρχουν σχόλια: