Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Μια Αλεξανδρουπολίτισσα πέρασε στον πέμπτο γύρο της audition Μικρή Αρκτος

Η Ραφαέλλα Μπογαδάκη, στον 4ο γύρο της Μικρής Αρκτου
Στις 4, 5 και 6 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στον Φιλοπρόοδο Όμιλο Υμηττού (Φ.Ο.Υ.), το δεύτερο μέρος της 4ηςΑκρόασης της Μικρής Άρκτου, αυτό που αφορούσε στην Ακρόαση Νέων Ερμηνευτών. Με την διοργάνωση αυτή  ολοκληρώθηκε στην πραγματικότητα  ο κύκλος της φετινής διοργάνωσης.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους νέους και στις νέες που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους:  σχεδόν 300 ερμηνευτές – ερμηνεύτριες  από 22 πόλεις της  Ελλάδας συμμετείχαν στην Ακρόαση, εντυπωσιάζοντάς μας με το επίπεδο τόσο των σπουδών τους όσο  και  με το ήθος τους.
Γνωρίσαμε και ακούσαμε – και χαρήκαμε πολύ γι’ αυτό- νέες και νέους  που μπορούν να πάνε την τέχνη του τραγουδιού παραπέρα κι αν ήταν εφικτό, η λίστα των διακριθέντων θα ήταν πολύ μεγαλύτερη. Βασικό κριτήριο όμως της διάκρισης ήταν η συνάφεια και η δυνατότητα των ερμηνευτών να συμπλεύσουν και να ερμηνεύσουν άρτια το υλικό των νέων δημιουργών που έχουν ήδη επιλεγεί από την πρώτη φάση της 4ης Ακρόασης. Επίσης θέλουμε να επισημάνουμε πως από τους 32 αυτούς διακριθέντες που ανακοινώνουμε σήμερα,  στο Στούντιο θα επιλεγούν σε δεύτερη φάση,  οι 20 περίπου που θα καταλήξουν να εκπροσωπήσουν το τελικό αποτέλεσμα, τα τραγούδια και τους δημιουργούς της 4ης Ακρόασης.
Μετά από τις δύο αυτές διοργανώσεις, εμείς στην Μικρή Άρκτο, είμαστε  σίγουροι πως σε λίγο καιρό τα πράγματα στο ελληνικό τραγούδι δεν θα είναι πια ίδια.
Υπάρχει ένα σημαντικό δυναμικό νέων δημιουργών και ερμηνευτών που δουλεύοντας υπόγεια όλο αυτό το διάστημα, ζητά να εκφραστεί σαν ορμητικό κύμα. Θα είναι χαρά μας να το βοηθήσουμε να μεγαλώσει και να  ανανεώσει την εικόνα της τέχνης του τραγουδιού αλλά και να την κάνει πιο ζωντανή και γόνιμη.
Θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους τους νέους που αγαπούν το τραγούδι και πιστεύουν πως το καλλιτεχνικό τους αίτημα επικοινωνεί με το αισθητικό σήμα της εταιρείας μας, να μην σταματήσουν την επαφή τους μαζί μας. Θα παραμείνουμε και μετά έτοιμοι και ανοιχτοί σε κάθε πρόταση που μπορεί να έχει ενδιαφέρον και θα μας κινήσει το ενδιαφέρον.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Μαργαρίτα Μυτιληναίου, την Έλενα Διάκου και  τον Κώστα Παρίση που από κοινού με το επιτελείο της Μικρής Άρκτου (Παρασκευάς Καρασούλος, Ανδρέας Γεωργιάδης, Βιβή Γερολυμάτου, Στράτος Γκρίντζαλης) βοήθησαν – με αγάπη, ανιδιοτέλεια και πίστη – στην διαμόρφωση των αποτελεσμάτων, αποτελώντας την Κριτική Επιτροπή της διοργάνωσης.
Από καρδιάς ευχαριστούμε την Άννα Δερνίκα και τον Νίκο Ψεγιαννάκη για την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξή τους.
Οι ερμηνευτές που διακρίθηκαν είναι οι παρακάτω:
1.      ΒΟΥΤΣΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ
2.      ΒΟΥΤΣΑΣ   ΘΑΝΑΣΗΣ
3.      ΒΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ   ΘΟΔΩΡΗΣ
4.      ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ
5.      ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ
6.      ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ  ΑΛΙΚΗ
7.      ΓΙΩΤΑ  ΠΟΛΥΤΙΜΗ
8.      ΔΑΡΑΒΕΛΑ   ΡΟΔΟΥΛΑ
9.      ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ  ΔΑΦΝΗ
10.  ΚΑΝΤΑ  ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ
11.  ΚΑΡΑΚΟΓΛΟΥ  ΠΟΛΥΞΕΝΗ
12.  ΚΙΤΣΟΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
13.  ΚΟΥΡΤΗ  ΜΑΤΑ
14.  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  ΟΔΥΣΣΕΑΣ
15.  ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ
16.  ΛΑΜΠΑΔΑΚΗ         ΝΑΤΑΛΙΑ
17.  ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΥ  ΦΩΤΕΙΝΗ
18.  ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ  ΕΛΕΝΗ
19.  ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ   ΓΙΩΡΓΟΣ  (ως τραγουδοποιός)
20.  ΜΠΟΓΑΔΑΚΗ         ΡΑΦΑΕΛΛΑ
21.  ΜΠΟΜΠΑΣ   ΛΕΩΝΙΔΑΣ
22.  ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ  ΝΙΚΟΣ
23.  ΝΑΟΥΜ     ΜΥΡΤΩ
24.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ   ΒΑΣΙΛΗΣ
25.  ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ   ΧΑΡΙΤΙΝΗ
26.  ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ  ΒΙΚΥ
27.  ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΥ  ΣΟΦΙΑ
28.  ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗΣ   ΑΡΗΣ
29.  ΣΕΛΕΜΙΔΟΥ            ΔΗΜΗΤΡΑ
30.  ΣΕΡΓΟΥΝΙΩΤΗ  ΠΗΝΕΛΟΠΗ
31.  ΣΟΦΟΥΛΗ   ΓΙΟΛΑΝΤΑ
32.  ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ   ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
33.  ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ    ΜΑΝΟΛΗΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: